ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μας ! To www.i-grafitis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του Διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ με ΑΦΜ: 070991515 .Παρακαλούμε ενημερωθείτε για των κάτωθι όρους και προϋποθέσεις , που ισχύουν ειδικά για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.i-grafitis.gr. Οι παρόντες Όροι Χρήσης εφαρμόζονται στα πωλούμενα προϊόντα από την επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ », τον δ.τ. «GRAFITIS» η οποία διατηρεί έδρα την δ/νση Μενελάου Παρλαμά 133 , στο Ηράκλειο Κρήτης , Τ.Κ : 71410 και Α.Φ.Μ.: 070991515 Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.i-grafitis.gr (στο εξής :GRAFITIS ).
1.ΣΥΝΔΕΣΗ
Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.i-grafitis.gr (εφεξής «Χρήστης» ή «Πελάτης») για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του στο ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται να συμπληρώσει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και email. Οι πληροφορίες αυτές παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές. 0 GRAFITIS διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την αποστολή ενημερώσεων ( newsletters) για νέα προϊόντα ή προσφορές, σε πελάτες της στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κάθε χρήστης και οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί, έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εγγραφή του στη λίστα διευθύνσεων/email, αποστέλλοντας email στο info@i-grafitis.gr προκειμένου να ζητήσει την οριστική διαγραφή ή τροποποίηση των προσωπικών του στοιχείων.
2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0 GRAFITIS δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του , τόσο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν όσο και για τα στοιχείων που αφορούν προσφερόμενες υπηρεσίες , υπό την επιφύλαξη τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, ή τυχόν δυσλειτουργίας της www.i-grafitis.gr.
3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

0 GRAFITIS εγγυάται την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. 0 GRAFITIS δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες κατά την επίσκεψη – περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.i-grafitis.gr. και αφορούν τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.
4. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ
Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στους Χρήστες της ιστοσελίδας www.i-grafitis.gr. 0 GRAFITIS δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που καταχωρεί ο Χρήστης. Ο Χρήστης έχει την υποχρέωση να καταχωρεί με ακρίβεια τα πεδία που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας και αφορούν : όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα , ηλεκτρονική αλληλογραφία κτλ . Η χρήση του www.i-grafitis.gr υπόκειται στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνείς νομοθεσία και ο Χρήστης συμφωνεί να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με την άνωθι νομοθεσία. Ο Χρήστης συμφωνεί ότι 0 GRAFITIS δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες- καταστροφές που προκύψουν από τρίτα πρόσωπα τα οποία κάνουν χρήση της ιστοσελίδας

 

Καλάθι
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.